Politika

0 коментара

ЖЕЉАН ПАЖЊЕ: Квази-духовити пајсер који се кандидује на београдским изборима избацио спот у коме предлаже решење за псе луталице.. Смрт (УЗНЕМИРАВАЈУЋЕ НЕДУХОВИТ САДРЖАЈ)

Апр 23, 2018 | Аутор Фајтер / Ало.рс / од 23.02.2018. |

Први на листи "Ниједан од понуђених одговора", двадесетпетогодишњи Алекса Вујовић, шокирао је својом изјавом да псе луталице треба побити! Он је без икаквог проблема у свом предизборном споту у ком обећава и изградњу метроа, обећао да ће и поубијати све псе луталице!

Извор: Принтскрин/Јутјуб

"Усмртити куце луталице", пише у споту у ком при том мази једно куче.

Удружења за заштиту животања су се огласила поводом овог скандала, а из "Левијатана" су поручили:

"Злостављачи животиња су генерално на нивоу особе која је екстремно ометена у развоју и њима овакаве и сличне изјаве могу да буду подстрек! Многи се и без овог баве убијањем и мучењем паса против чега се ми даноноћно боримо и не треба нам нека будала са својом идиотском изборном листом да позива на линч паса луталица о којима ми бринемо",  кажу , између осталог, у овом удружењу.

                     

Вујовић, очигледно свестан свог скандала покушавао је касније да се оправда:

"У краткој и неравноправној кампањи мора некако да се стигне у фокус јавности, али из нашег промотивног спота јасно је да сам последњи ко би могао да угрози псе", рекао је он на питање медија да прокоментарише своје спорно обећање.

0 коментара на ову вест