Politika

0 коментара

Сашина премијера против БИВШЕГ ПРЕМИЈЕРА: Јанковићев ПРОТЕСТ против новоизабраног БОЛЕСНИКА

Апр 30, 2017 | Аутор Фајтер | Београд

Новосновани Покрет слободних грађана Саше Јанковића најавио је да ће у среду, 31. маја поподне, одржати протест против актуелног премијера Александра Вучића, који ће тог дана положити заклетву и преузети дужност председника Србије.

Извор: Принтскрин/Јутјуб

Позивајући грађане на мирно протестно окупљање, овај покрет, како се наводи у саопштењу, од грађана очекује да "стану у одбрану достојанства" и Србије те тражи расписивање избора, којих се, како тврде, Вучић плаши.

Истовремено, Демократска странка саопштила је да ће се одазвати позиву и учествовати у протесту.

Покрет слободних грађана основан је недавно, а за председника је изабран бивши заштитник грађана и председнички кандидат Саша Јанковић. Нови покрет, како је најављено, радиће на оздрављењу државе и дубоко подељеног друштва, као и на враћању поверења у институције државе.

Јанковић је рекао да ће сарађивати са свим странкама које имају те циљеве.

За чланове Председништва овог покрета изабрани су активисткиња за људска права Аида Ћоровић, новинар Срђан Шкоро, режисер Горан Марковић и редовни академик Душан Теодоровић.

Све је то лепо и красно, рећи ће многи. Али не може се против мудросера и болесника, продаваца магле који нам наше паре уваљују као стране инвестиције, који вербално мастурбирају са екрана које краси ружичасти избљувак борити мирним скупом и коректним односом, Прошло је Гандијево време, мора доћи наше. Не може се довека на шамар окретати други образ, сагињати глава и кривити ионако изломљена кичма. Докле ћемо се против полуписмене екипе лопужа и молера борити културом, васпитањем и финим манирима?

Ако неко разуме само језик увреда и принцип силе, онда се са њим тако мора разговарати. Никакав "украјински сценарио" и остале бароније, него класичан СРПСКИ СЦЕНАРИО. Прво за оне клемпаве уши на улицу, пред грађане којима су толико добра нанели, које је срамота како добро живе, који имају могућност да раде али су лењи.. Прво пред њих, па ако се покаже да је народна воља на њиховој страни, као што показују бројке и разни млатикурци и стручњаци, онда добро - повучеш се, признаш грешку и одеш у неку рупу да те поједе историја. Али ако, којим случајем не буде тако... 

Е онда ће да ради ГОВЊИВА МОТКА! 

0 коментара на ову вест