Politika

0 коментара

Проглашена листа "Београд одлучује, људи побеђују", окупљена око Драгана Ђиласа

Мај 29, 2018 | Аутор Фајтер / Н1 / од 29.01.2018. |

Градска изборна комисија (ГИК) једногласно је прогласила изборну листу под називом "Драган Ђилас - Београд одлучује, људи побеђују", која ће на предстојећим изборима за одборнике Скупштине Београда бити под бројем 11.

Извор: АМГ д.о.о., Фото: Драгана Удовичић

Како се наводи у саопштењу, такође је усвојено и решење о испуњењу услова за одређивање представника са те листе у проширени састав органа за спровођење избора.

ГИК је раније прогласио изборне листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд!", "Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка", "Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије, Драган Марковић Палма - Јединствена Србија", "Да ослободимо Београд - Демократска странка, Социјалдемократска странка, Нова странка и Зелена еколошка партија - Зелени".

На изборима ће учествовати и листе "Александар Шапић - Градоначелник"и "Марко Бастаћ - Шта радите бре", листа "Доста је било и Двери - Да ови оду, а да се они не врате", затим листе "Др Милош Јовановић - Демократска странка Србије (ДСС)", "Зелена странка Србије" и "Београд има снаге - Заветници".

Избори су заказани за 4. март.

0 коментара на ову вест