Politika

0 коментара

МИЛАН СТАМАТОВИЋ: "Услов за учешће опозиције на изборима мора бити одговор на питање - Ко је наручио и направио спот против Оливера Ивановића?"

Мај 30, 2018 | Аутор Фајтер / Б92.нет / од 30.01.2018. |

Милан Стаматовић оценио да услов за учешће опозиције на београдским изборима мора да буде откривање ко стоји иза спота против Оливера Ивановића.

Извор: Принтскрин/Јутјуб

Председник Иницијативног одбора Здраве Србије каже да би морала да буду обелодањена имена оних који су смислили, креирали, наручили и платили хушкачки телевизијски спот против Оливера Ивановића, недавно убијеног у Косовској Митровици, а који је емитован на појединим телевизијама.

Стаматовић је у саопштењу навео да је на тај начин отворена "сезона лова на Оливера Ивановића, која је резултирала његовим убиством".

Он је подсетио да према Закону о оглашавању медији не могу емитовати огласни садржај уколико пре емитовања било ког рекламног спота од наручиоца не добије потписану декларацију у којој стоје прецизни подаци о произвођачу огласне поруке, као и о самом оглашивачу, као и одговорним лицима из фирме наручиоца, односно купца огласног простора.

Стаматовић је додао да у највећем делу Србије влада "медијски мрак", а да су Чајетина и златиборски крај слободна територија.

 

(Извор: Фајтер / Б92.нет / од 30.01.2018.)

0 коментара на ову вест