Politika

0 коментара

ХАОС ИСПРЕД ХЕПИЈА! Боле дошао на ДУЕЛ СА ВУЧИЋЕМ, овај се уплашио па послао ВОЈНУ ПОЛИЦИЈУ да га спречи да уђе у Марићев студио! (ВИДЕО)

Апр 01, 2018 | Аутор Фајтер / Б92.нет / од 01.03.2018. |

Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић и лидер покрета "Двери" Бошко Обрадовић, упркос неким најавама, нису сукобили ставове у ТВ студију.

Обрадовић је током протекле вечери најавио да ће се појавити на ТВ Хепи како би учествовао у "касно најављеном дуелу са Вучићем".

Убрзо је таблоид Информер на свом порталу објавио да је то "лаж" и да Обрадовић жели да направи "хаос и инциденте", а јутрос је уредник Хепија Миломир Марић рекао да нема никаквог дуела и да нико из опозиције није позван.

Међутим, Обрадовић је затим на Твитеру оптужио Марића да лаже и поручио да ће ипак доћи у студио. Касније је навео да га је на улазу зауставило обезбеђење, што је оценио као скандал и најавио обраћање медијима током дана.

Истовремено, председник Србије је у програму рекао да је око студија било "неких људи" који су по његовом доласку "ставили капуљаче и побегли", док је Марић рекао да су "инциденте најавили неки који нису били ни позвани" и да је било претњи по Вучићеву безбедност.

"Реч је о Обрадовићу, који је ваљда хтео неки инцидент да изазове, а онда је схватио да не долазе (новинарке ТВ Пинк) Гордана Узелац и Мара Драговић и да баш не може онако како то раде са женама. Ово је мало тежа категорија", казао је Вучић.

Вучић је у емисији рекао да га "не плаше такве ствари" и да тим потезима његови политички противници сами себи штете, јер је "прошло време насилника". Затим је говорио о београдским изборима, најављеним инвестицијама и буџетском суфициту.

Раније је Обрадовић је рекао да се Вучић "очигледно уплашио и прави читаву представу са циљем да избегне директно сучељавање".

"Ја се надам да Вучић није толика кукавица, јер се у више наврата у јавности хвалио како је спреман на дуел. Сад кад смо га договорили, нема разлога да бежи и глуми жртву. Долазим сам и надам се да нисам у опасности и да ми безбедност није угрожена", казао је Обрадовић, а саопштио покрет Двери.

Обрадовић је навео да је синоћ позив на дуел са Вучићем у јутарњем програму ТВ Хепи достављен информативној служби покрета Двери, додајући да им је објашњено да председник Србије до изборне тишине има само тај термин, јер после тога путује ван земље.

Додао је да је прихватио позив на тај дуел јер га већ дуже време захтева, иако је сматрао да је крајње некоректно да га на дуел позивају тако касно.

"Потврдио сам (уреднику Миломиру) Марићу СМС поруком да прихватам дуел. Они су очигледно очекивали да ћу због кратког времена за припрему одбити учешће, па да онда то славодобитно објаве и да ме представе као кукавицу", навео је Обрадовић.

0 коментара на ову вест