Politika

0 коментара

БОЛЕ... Без контроле: "Сви бирачи нека изађу на изборе и нека не баце свој глас и Вучић не може да победи; Режим ће извести и живо и мртво, само да одбрани власт"

Апр 20, 2018 | Аутор Фајтер / Н1 / од 20.02.2018. |

Режим се користи свим средствима, Вучић хоће и живе и мртве да изведе у Београд на гласање. Од опозиционих бирача све зависи, ако не изађу на изборе Вучић ће да победи. Ако сви изађу, победићемо, јер опозиција има већину у Београду, каже лидер Двери Бошко Обрадовић.

Извор: АМГ д.о.о., Фото: Небојша Мандић

Обрадовић каже да је Вучић светсан да ако изгуби власт у Београду, губи власт и у Србији и да ће зато бранити Београд "као бити или не бити". Сматра да победа СНС не зависи од Вучића, већ од опозиционих бирача који неће изаћи на изборе, или ће гласати за оне који су испод цензуса.

"Сви бирачи да изађу на изборе и да не расипају гласове за оне који су ипсод цензуса и не може Вучић да победи. Београд је опозициони".

На питање шта је спојило Двери и Доста је било, Обрадовић каже да су, иако постоје идеолошке разлике, нашли додирне тачке које су кључне за Београђане.

"Борба против криминала, корупције и партократије, да унесемо одговорност и понудимо нешто ново. Сви они који су против Вучића, а не желе повратак власти ДС имају Двери и ЂБ као алтернативу. Карте су подељене, имате садашњи режим и повратак на бивши, али сад имате још једну алтернативу. Ми добро сарађујемо у Скупштини, као озбиљни људи састали смо се и укрупнили опозицију", каже Обрадовић.

0 коментара на ову вест