Politika

0 коментара

АВ, АВ: "Надао сам се да ће опозиција да направи овакву грешку, и направили су је!"

Апр 01, 2018 | Аутор Фајтер / Б92.нет / од 01.03.2018. |

Кључна грешка опозиције и надао сам се да ће да је направе, што су кампању за изборе радили по принципу кад преузмемо Београд рушимо Вучића, изјавио Вучић.

Извор: Принтскрин/Јутјуб

Говорећи о предстојећим изборимау Београду, заказаним за 4. март, председник Србије, који је и председник СНС, је рекао да су напредњаци највише гласова у главном граду имали 2013. када су освојили 41,5 одсто гласова. "Надам се да ћемо сада имати више", казао је Вучић.

Он је додао да су "то заслужили сви који су радили у граду, а посебно листа нових људи, којих нема на другим листама, који су најбољи у својим областима", рекао је Вучић и подсетио да су на листи Весна Станојевић, Аја Јунг, др Зоран Радојичић, успешни спортисти...

Рекао је и да је посебно поносан на листу више од 1.000 личности који су подржали листу "Зато што волимо Боеград", јер су то, како је рекао, људи који показују да желе да припађу пристојној, нормалној Србији и желе да виде да Београд и Србија напредују и не плаше се да то и кажу.

"Који кажу да можете да вичете на нас, да нам претите преко друштвених мрежа и медија колико хоћете... Људи на крају бирају оне који раде, бирају резултате, и ја сам позвао и јуче људе да гласају за будућност и за програме у будућности", рекао је Вучић гостујући на ТВ Хепи.

У том смислу, поменуо је да је јутрос слушао актуелног градоначелника Београда Синишу Малог који је говорио и медијима, те да је, можда и по први пут био задовољан како је Мали говорио, јер је причао о новој аутобуској станици и будућнсоти.

Вучић је рекао и да се надао, посматрајући кампању опозиције, да ће направити кључну грешку коју су и направили, а то је да су целу кампању за београдскје изборе радили по принципу "кад преузмемо Београд рушимо Вучића". Говорили су о фонтани, стављали детерџент у њу, о Београду на води као да ће да га бомбардују а све што их занима је пуна градска каса која је била празна.

Како је рекао, нико из опозиције нема јасан план нити визију, осим да преузму градску касу и новац, док њега, како каже, не занима новац и то знају сви који га познају, па и Војсилав Шешељ.

"Суштина је у томе да ако људима кажете да је све бесплатно, љди нису глупи. Ако хоћете све бесплатно онда ће нам се догодити банкрот па ћете опет звати новог Вучића да вас спасава...Ја нећу да кажем да је све бесплатно. Бесплатан је само сир у мишоловци", казао је Вучић.

Такође, додао је, људи треба да гласају за планове и идеје, шта је урађено и шта ће бити урађено, али и за оне људе који то могу да спроведу у дело, казао је он и позвао грађане Београда да изађу на изборе у Београду и гласају управо за то.

0 коментара на ову вест