Афере

afere/terorizam-uopste-nije-postojao-pre-nego-sto-je-amerika-krenula-u-rat-protiv-terorizma-9256

Тероризам уопште није постојао, пре него што је Америка кренула у рат против тероризма

Пре америчке инвазије 2003., знате ли колико је напада самоубица било у Ираку? Ниједан.

afere/comski-objasnio-kako-se-svesno-urusava-obrazovni-sistem-3281

Чомски објаснио како се свесно урушава образовни систем

Сам систем вредновања је потпуно вештачки. Наставници се не рангирају према својој способности да помогну деци остварити њихове потенцијале и истражити креативне интересе. Те ствари не подлежу тестовима, казао је познати амерички лингвиста и филозоф Ноам Чомски, који је критиковао систем образовања у свету.

afere/aljaska-pod-okriljem-rusije-7357

Аљаска под окриљем Русије?

Одлука руског цара Александра II да територију Аљаске препусти Сједињеним Државама и даље се доживљава као контроверзна. Неки стручњаци чак тврде да је споразум са Американцима споран, и да постоји теоретска шанса да се Аљаска једног дана врати под окриље Русије.

afere/islamski-mediji-obelodanjuju-nato-zaveru-protiv-srba-i-falsifikovanje-srebrenice-1260

„Исламски“ медији обелодањују НАТО заверу против Срба и „фалсификовање“ Сребренице…

Популарни “исламски“ интернет магазин: Чуда Пакистана (у даљем тексту „ЧП“), у свом најновијем издању износи најновије и убедљиве доказе (у виду службених докумената) да иза, како они кажу „масакра“(пажљиво избегавајући реч „геноцид“) сребреничких муслимана од стране Шкорпиона (опет избегавајући генерализацију Срба)- стоје НАТО и Западне службе.

afere/sbb-strahuje-od-zloupotrebe-podataka-koje-trazi-drzava-4022

СББ страхује од злоупотребе података које тражи држава

Компанија СББ изражава најоштрије противљење због начина на који је Извршној директорки СББ-а и потпредседници Јунајтед Групе за маркетинг и медије уручен позив да се јави у полицију ради прикупљања обавештења о преткривичном поступку које води Треће основно јавно тужилаштво.